Minäkin sitten innostuin tuosta toverikuu-ajatuksesta kun mietin miten kiva on joka viikko saada jotain pientä kivaa ja toisaalta sekin houkutti kun viikkotuotteen hinta ei ollut yhtään suurempi, kolmella eurolla olisin miettinyt jo vähän pidenpään.

Mutta siis eilen sain ensimmäisen toverikuu-lahjani Tuijalta Peräseinäjoelta ja paketista paljastui oikein mukava kukkoaiheinen keittiöpyyhe ja kolme enkeliä sekä kaunis kortti. Kuvassa vilahtaa myös oikea käsinkirjoitettu kirje, jonka sain paketin mukana.

Kuva on tietenkin otettu erittäin sotkuisella sohvalla kun oli niin kiire saada kuva otetuksi eikä ehtinyt miettiä mihin sitä kuattavat länttäisi näytille niin, että eivät likaantuisi. Pääsivät muuten mun jokailtaiselle istumapaikalleni ja juuri tuossa paikassa on likimain kaikki korttini syntyneet. Tuo pehmuste eli ison tyynyliinan sisällä oleva täkki on muuttanut tuohon syksyllä kun selkäni kipeytyi niin, etten oikein missään kärsinyt istua ja tuolla konstilla + monen tyynyn kanssa sain rakennettua itselleni pesän, jossa istua. Selkänojan verhona oleva kangas on vuosia sitten itse kutomaani, leveämpi mattoloimeen ja kapeampi poppanaloimeen. Voi, silloin kun vielä pystyin kutomaan.