Toveri Helmikuun pariltani Sarilta sain aivan ihanan lähetyksen viikon puolivälissä

Inspiration sarjan koristeita; ihania perhosia ja kukkia ym ja toisessa pakkauksessa kissa-aiheisia 3D-koristeita sekä kaunis kortti. Kyllä passaa tehdä kortteja ja aloittaa uusi harrastus, nimittäin skräppäys jota varten hankin jo kansionkin Heinikasta vaikken ole vielä ensimmäistäkään leiskaa tehnyt enkä oikeasti nähnyt yhtään edes luonnossa (paraskin harrastuksen aloittaja, ei ainakaan tarvikkeista jää kiinni).

 

Tuossa mainitsinkin jo Heinikasta tulleesta paketista, siinä oli kansion lisäksi muutama paperiarkki ja teippikynä ja -rolleri ja varmasti jotain muutakin mitä en nyt just muista . Tuon alkuviikosta tulleen paketin lisäksi tilasin Heinikasta myös ihanan (Merjan ja Paulan suunnitteleman) tekstileima-arkin, josta täytyisi tavalla tahi toisella tehdä varsinaisia leimasimia. Mulla ei ole mitään käsitystä siitä miten kyseinen asia parhaiten tapahtuisi, mutta siinä on kuitenkin jo ezmount liimattuna ja sitten pitäisi leikellä tekstit irti, mutta mitähän sitten tehdään (raapii päätään) . Tässä kuitenkin kuva hankinnastani

Kannattaisikohan miettiä ensin ennen kuin hankkii tavaroita tai vaikka kysellä neuvoja eikä toimia kuten minä olen toiminut? Tai kai sitä joku osaa neuvoa mua vaikka tätäkin kautta.  Mut eiks ole ihanat tekstit?