Tiistai-iltana istuin kotona 2h 45min keittiönpöydän ääressä maalaamassa hedelmiä toiseen kertaan eli nyt sitten maalasin päärynät, luumut, omenat ja kirsikat uudelleen ja juuri tuossa luettelemassani järjestyksessä. Ja voin rehellisesti todeta, että kättäni särki lopetettuani eikä tuo ole oikein vieläkään rauhoittunut.

En ole tyytyväinen päärynöihin, mutta josko niihin vielä seuraavan polton jälkeen saisi jotain elämää. Nyt tuohon maalataan vielä lehdet ennen polttouuniin laittamista. Lehtien maalaamisessa onkin sitten oma haasteensa ettei sorke tuota "märkää" väriä hedelmistä ja kuulostelen mitä mieltä opettaja on kannattaako polttaa tässä välissä vai riskeerata. Tuosta lähimpänä olevasta omenasta huomaa, että luumuun on karannut vähän punaista ja se oli tapahtunut ennen ensimmäistä polttoa ja nyt yritti karata vähän lisää ja jos tuo häiritsee minua edelleen huomenna niin putsaan värit pois ja maalaan uudelleen.

Tein viime yönä itselleni suklaanaamion Tanjalta ensimmäisessä Marraskuun Toveripaketissa tulleella naamioaineella ja voi valtava miten ihana tuoksu siinä oli , mutta ongelma olikin sitten saada naamio poistetuksi niin, ettei sotke kovin paljon lavuaarin ulkopuolelta ja totesinkin, että seuraavalla kerralla täytyy naamio poistaa suihkussa ja siten tehdä se päiväsaikaan. Toisen paketinkin olen jo saanut, mutta se on edelleen kuvaamatta odottamassa kirjekuoressaan ja lakut olen kyllä moneen kertaan meinannut syödä.