Tänään ei tullut mitään tilaamiani askartelutarvikkeita enkä ainakaan toistaiseksi ole käynyt minkään nettikaupan sivuille Hymy vaikkakin tänään sain postissa eräältä bloggaajalta ostamani Firskarssin sirkkapihdit, joita ehdin etiskellä jos mistä nettikaupasta ja miettiä mistä tulisivat halvimmalla, no tämä oli ehdottomasti halvin vaihtoehto. Eilen kylläkin tuli isohko paketti tilattuja tuotteita Donno-kaupasta, joka poistaa kaikki myynnissään olleet Firskarssit puoleen hintaan; osaa niistä olen hiukan kokeillut, mutta osa on vielä avaamattomissa paketeissaan, joten voin ihastella niitä päältä päin enkä likaa tai pilaa mitään ennen aikojaan :)

Niin nyt sitten onkin mietteenä se, että mistä saisin noihin sirkkapihteihin jonkinmoiset käyttöohjeet, kun en ole koskaan nähnyt niitä käytettävän enkä tuollai päältä päin ihastelemalla keksinyt sitävarsinaista sirkan kiinnityssysteemiä. Mä en ole koskaan käyttänyt sirkkoja, joten sekin tietty vaikuttaa tuohon ymmärtämättömyyteen, sen ymmärsin, että sillä toisella päällä tehdään reikä, mutta siihen se ymmärrys sitten loppuikin. Täytynee käydä metsästämässä jostain kuvia noiden käytöstä tms. ja jos joku täällä vieraileva tietää mitään asiasta niin mielihyvin otan vinkit ja ohjeet vastaan.

Kuvia en taasenkaan ole mistään ottanut, joten ette valitettavasti näe kaikkea sitä hienoa mitä mulle on kotiin tullut.

Tänään sain viimein palautettua sen Lidl:n leikkurin kun eilen en käynyt siellä päinkään (mentiin autolla kyllä vierestä ohi anopille mennessämme Jalka suussa) ja toissapäivänähän se unohtui pois matkasta. Eilen oli rankka päivä kun kävin ammattikoululla kampaajalle istumassa lähes 5 tuntia ja sitten tosiaa oli illalla tuo anoppivierailu kolmoishermosäryn ja julmetun alaselkäkivun kanssaItku.