Jotenkin onnistuin saamaan mökkireissulla sellaisen romuskan etten olekaan kyennyt tekemään mitään, jouduimme jopa lähtemään aiottua aiemmin pois kun kuume huitaisi 39 asteeseen ja pelättiin taudin tarttuvuutta ja sitä, että kuka sitten olisi ajanut kotiin. Kotiuduimme jo 25.8. enkä ole sen jälkeen tehnyt juuri muuta kuin yskinyt ja hainpa siihen 30.8. jo kuuritkin koska olen menossa ensi perjantaina sinne kasvutekijäruiskutuksiin ja sitä ennen pitää olla tulehdukset hoideltuna pois. Joten tauteilusta johtuen en ole tehnyt juuri muuta kuin hiukan kokeillut miltä valmiiksi painetun ristipistotyynyn pistely tuntuisi kun en ole koskaan ennen moista tehnyt, tyynysysteemin löysin Ylivieskasta kirpputorilta kohtuuhintaan.

Tällä viikolla tapahtui myös sellaista, jota olen odottanut ja jota muutamat blogini lukijat ovat kanssani kaivanneet, sillä minä pääsin kuin pääsinkin viimein eläkkeelle tämän kuun alusta ja tuo päätös oli tullut mökkeilymme aikana kotiin, joten ei kovin paljon ennen toteutumistaan. Olen siis työkyvyttömyyseläkeläinen ja ihan aiheesta.

Meillä oli näin kaunis toissailta parvekkeelta kuvattuna (kuvat otettu vajaan kahden minuutin sisään hiukan vain suuntaa vaihtaen) ja en ole vielä käsitellyt kuvia millään tavoin kun teen sitä niin harvoin enkä taas tänä yönä jaksa tehdä mitään kun siinä hommassa pitäisi ajatella

 

 Kuvat on niin, että ylin on vasemmalta ja siitä siirrytään alas tullessa oikealle

Ja osasinpas ottaa niin, ettei sotkuinen parveke näy missään