Sain aivan ihanan toverikuun paketin ja siihen ei kyllä "määrärahat" ole riittäneet. Paketissa oli leimasin ja nippu valmiita leimakuvia, pari korttipohjaa ja mikä tärkeintä ohjeita näin aloittelevalle leimaajalle. Otin paketin sisällöstä pari kuvaakin, mutta jostain syystä niiden siirtäminen koneelle ei onnistunut vaan väitti jotain sisäistä virhettä ja sitä, että joudun ehkä asentamaan ohjelman uudelleen. No, katson sitä kun olen hereillä paremmin eli päiväsaikaan tai otan kuvat toisella kameralla uudelleen.

Tapasin viime viikolla Tupunan pariinkin otteeseen ja hän on livenä vähintään yhtä ihastuttava ihminen kuin virtuaalisestikin.Hymy On todella kiva nähdä jokunen virtuaaliystävä oikeassa elämässäkin ja päästä vaihtamaan mielipiteitä asiasta jos toisesta ja paljon sellaisestakin mitä ei täältä blogeista löydy.

Käsi ei ole antanut minun tehdä oikein mitään, mutta kyllä tänään kokeilin muutaman leiman verran paria leimasinta ja vähän niiden värittämistäkin. Vielä en innostunut samalla tavoin kuin 3D-tekniikasta, mutta kassellaan, kassellaan. Todennäköisesti kuitenkin leimailen tulevaisuudessa jonkin verran noita erilaisia toivotuksia perinteisten ääriviivatarrojen sijaan.

Sain viimein kuvatkin koneella, joten tässä toverikuun 3. paketti Tuijalta

Kuvassa on varsinainen paketti sisältöineen ja lisäksi yläreunassa näkyy ensimmäinen kuva, jota jo aloittelin värittämään ja ja leimasimella tekemiäni kokeiluja, osa väritettynä, osa pelkästään leimattuna värillisillä musteilla.