Tämän viikon haasteena oli

PASTELLIVÄRIT

ja minun vastaukseni haasteeseen tulee tässä

itse 3D-kuva on hyvin pastellisävyinen ja sitä vielä koristelinkin pastelli glitteriliimakynillä (käytin kaikkia 6 sävyä, jotka omistan; eivät vain oikein kuvassa erotu), korttipohjakin pastellilila vaikka kuvassa näyttääkin huomattavasti tummemmalta ja kukka on aitoa pastellisävyä kauniin "timanttikeskustan" kera. Eli jälleen voin todeta, että kuva erittäin epäonnistunut, joten täytyisi joskus opetella oikeasti kuvaamaan tai ruveta käyttämään näissä tilanteissa skanneria. Paljon kuvan laadusta voi päätellä siitä, että kortti on valkoisen pahvilaatikon päällä eikä tuo pahvikaan kovin valkoiselta näytä.

 

Tähän tarvitsisin vinkkejä

kuvan tarkkuus huono, mutta tässä kuvista oli värit parhaiten kohdallaan eli minkä väristä korttipohjaa lähtisitten laittamaan? Minä olen kokeillut toistakymmentä vaihtoehtoa ja ne pari, joita olisin voinut harkita on mies tyrmännyt kokonaan.

 

Nyt on tämäkin viimein valmis

eli siis se vitosella ostettu aloitettu työ, jonka itse tein valmiiksi. Harmi, että posliinin laatu ei ollut parasta mahdollista ja alkoi jo kärsiä sen verran, ettei enää pystynyt polttamaan ja esim kulta on nyt mattakultaa vaikka alunperin laitoin kiiltokultaa ja sitä ensimmäisen polton jälkeen olikin ja nyt jo veti tuota mustaakin väriä sisään niin, että se mattaantui kun vielä ennen viimeistä polttoa oli suhteellisen kaunis ja hiukan kiiltävä pinta. Loppujen lopuksi kyllä tämä ihan kiva on ja aika lailla sellainen kuin kuvittelinkin. Täältä linkistä http://merjan.vuodatus.net/blog/2325563/p-skarteluhaaste-21/ löytyy kuva siitä miltä maljakko näytti minulle tullessaan.