Tänään ei kukaan onnistunut aprillaamaan eikä kyllä tainnut edes yrittää eli niin vähän olen ollut yhteydessä ulkomaailmaan eikä kukaan käynyt edes virpomassa.

Pari korttia väsäilin jälleen illan kähmyssä ja yksi-kaksi on keskeneräisenä odottamassa.

488676.jpg

Tällaisia viime päivinä aikaansaadut kortit, vasemmassa alalaidassa oleva on aivan viimeisimmäksi valmistunut. Ylhäällä keskellä on kortti, joka kaipaisi ehdottomasti jotain lisää itseensä, mutta en millään keksi mitä, samoin oikeassa alareunassa oleva kortti on aneemisen näköinen, mutta siihen ajattelin lisätä tarvittavia elementtejä vasta sitten kun tiedän mihin tarkoitukseen se on menossa.

Huomaa, että olen juuttunut noihin yksinkertaisimpiin 3D-kortteihin ja kehitystä ei juurikaan ole havaittavissa. ATC-kortteja haluaisin tehdä, mutta en osaa tai paremminkin multa on kaikki ideat hukassa. Lisäksi haluaisin tehdä paperia, mutta näkemäni pari ohjetta näyttivät niin monimutkaisilta, että taitavat jäädä haaveen asteelle.

Posliininmaalauskaan ei juuri ole edistynyt muutoin kuin tuolla pään sisällä, mutta tiistaina saan "koevärjäykseni" ihmeteltäväkseni ja pääsen sitä myöten eteenpäin.