Tänään oli se ilonpäivä kun jännitys päättyi kassin odotuksessa, sillä posti toi oikealla paikkakunnalla päivätyn kuoren. Kuoren sisältä löytyi aivan minun väriseni kassi, siis niinkuin kassin tekijä olisi käynyt kurkkimassa joko vaatekaappiniini tai värikarttaani. Ja tällainen se kassi sitten oli

2043247.jpg

Kuvauspaikka huono kun peili ryökäle sattui viereen.

2043248.jpg

Kivana yksityiskohtana sävy-sävyyn olevat napit, jotka kylläkin kuvassa aivan oudon väriset.

 

Oma kassini oli tällainen

2043250.jpg

Päälikangas on Mikkelin lääninhallituksen entisiä verhoja, jotka on jo vuosi sitten värjätty sinisiksi toista tarkoitusta varten, keskiblokki on ompelemieni farkkujen jämäpaloja oikein ja nurinpäin käytettynä, lippu on heijastinkangasjämä joka jäi leikeltyäni toiseen tarkoitukseen pyöreitä heijastimia.

2043252.jpg

2043253.jpg

Vuorena on miehen vanha kauluspaita, jota piti hiukan muotoilla uusiksi, että sain haluamani taskun kassin sisäpuolelle. Paita on kyllä väriltään valkoinen vaikka kuva sitä hiukan muuttaakin, tosin olihan tuossa kellastunut kaulus ym. Paita valikoitui vuoreksi ihan keveytensä takia ja osittain siksikin, että sain tuon taskuidean enkä voinut antaa periksi. Kassin sangat on muutama viikko roskiin heittämämme ison matkakassin "lyhyet sangat", jotka sattui olemaan olemassa ihan siitä syystä, että mies halusi ratkoa irti kaikki hyväkuntoisen näköiset "remmit". Onpa varastossa vielä pitkää kantohihnaa lukkoineen sekä kätevät soljet kassin etutakuista sekä tietty suoraa hihnaa jonkin verran.