Nämä ihanuudet ostin Huuto.netistä ja tulivatkin tuolta Australiasta, siten että aakkoset ja nauha oli huudettuja tuotteita ja "timantit" ja helmet myyjä kävi ihan minua varten paikallisesta askarteluliikkeestä ostamassa niinkin tarkan ohjeistuksen kanssa, että pari keltaista ja pari lilaa ja sitten muutama muun värinen pakkaus ja ihan hyvältä näyttää. Sikäli hassua hankkia noita sieltä saakka kun Suomestakin saisi, mutta hinnat tulee postikuluista huolimatta edullisemmiksi ja ei tarvinnut edes pähkäillä mitä värejä ottaisi. Kirje tuli jo toista kuukautta sitten, mutta sain vasta tuossa illalla kuvattua.

 

Nämä" timangit" taasen hankin Koukussa kortteihin-sivuston kautta kun eräs jäsen niitä oli myymässä ja itselläni ei koskaan ole ollut tällaisia malleja ja nuo ihanat lehdet ja kukan sain kaupan päälle. Nämäkin tulivat minulle jo varmaan kuukausi sitten.

 

P*skishaastekortin sain valmiiksi, mutta unohdin kuvata. En ole kyllä siihen laisinkaan tyytyväinen, mutta en osannut enää mitään tehdä sille ja ajattelin kaikesta huolimatta käyttää sitä kunhan muistan kuvata sen ja siirtää kuvat koneelle. Jopa korttien tekeminen on kädelle lähestulkoon mahdotonta, mutta sain sentään yhden kortin tehtyä ja yhden 3D-kuvan leikattua (suorakulmioita pyramidikorttiin).

 

 

Tällaisia myssyjä keävään aikana virkkailin ja ehkäpä juuri siinä hommassa kipeytin ongelmakäteni vaikka se ei lainkaan siltä tuntunut. Tuossa nuo kolme alinta myssyä on tehty saamani mallin mukaan, mutta eipä niistä mallin mukaisia oikein tullut

ja malli on tässä