Ei tule mitään, yksi loota on taas kortteja täynnä! Tai mahtuu sinne kun ne oikein kunnolla asettelee, mutta tiukkaa tekee kyllä.

Tässä eilisiä tekeleitä

506431.jpg 

Ihan perinteinen joulukortti.

 

506432.jpg 

Kokeilin jotain yksinkertaista.

 

Tässä taas tämänpäiväisiä

 

506433.jpg 

Tää on musta ihana, kortin koko sellainen melkein puolet tavanomaisesta ja tuo vaaleanpunainen tuossa on Kikiltä saamaani tapettia.

 

506434.jpg 

Edellisen kanssa samaa sarjaa, mutta hiukan liian isot kontrastit värien suhteen, mutta menee hyvin jonkin kukkien mukana.

 

506435.jpg 

Tämä on oma sarjansa johon kuuluu jo ennestään varmaan kymmenkunta korttia ja mietinkin josko käyttäisin näitä kutsukortteina aikanaan. Näissä myös koko puolet A5:tä eli mitä se sitten tekeekään, en jaksa ajatella.

 

506436.jpg

 Pelkkä kokeilu, josta kuvakin luokkattoman huono. Koko myös tässä pieni.

 

506437.jpg 

Voisikohan tämäntyyppinen olla 50-vuotiskortti rautatieläiselle??? Tätä mietin kun teen huomenna toisenkin valmiiksi tai viimeistelyjä vaille valmiiksi.

 

Tekeeköhän kortintekijät korttinsa yleensä kerralla valmiiksi asti vai jätetäänkö esim "onnittelutarrojen" ja mahdollisen muun pikkujutun lisääminen myöhempään ajankohtaan? Itse jätän yleensä tilan onnitteluille ja mahdollisesti kulmien tms lisäämisen siihen ajankohtaan kun tiedän mihin kortti on menossa.

Pitäisi varmaan tehdä välillä jotain muutakin kuin kortteja, mutta kun niitä on helppo vääntää olohuoneessa tv:n ääressä, siellä on huomattavasti vaikeampi esim. maalata posliinia tai ommella koneella vaatteita. Ennen tein jatkuvasti hardangeria ja varmaan iin paljon, että tuli pakollinen tauko - kyllästyminen on ehkä väärä sana, mutta jotain sen suuntaista, mutta lievemmässä muodossa, koska kyllä minä hardangeriakin aina mietin.