Viime perjantaina sain kirjeen Australiasta ja siinä tuli Huuto.netistä huutamiani "timantteja"  aivan ihania ja värit ei todellakaan pääse tässä oikeuksiinsa. Ja tiistaina tuli sitten lisää Huuto.netin huutoja, sekä "timantteja" että helmiä ja mukana myös yksi leimasin .

Tiistaina tuli myös yksi paketti, jonka olin tilannut VilliHelmi oy:stä  ja se sisälsi mikrohelmiä sekä royal blue että lysteri crystal, kullattua ja hopeoitua ketjua, hopeoidun ja kullatuen magneettikorulukon ja kullatun salpalukon, pyöreitä säilytysrasioita kahta eri kokoa, suorakaiteen muotoisen säilytysrasian, hopeiset korvikset ja koruvaijeri (kulta/messinki).

Tänään (siis eilen keskiviikkona) kävin hakemassa postista ystävyyden peiton, jonka Pirjo mulle lähetti ja mukana oli suu makeaksi ja aivan ihana kortti. Peitto on tässä vaiheessa taiteltuna eikä pääse siis kokonaan oikeuksiinsa eikä korttikaan erotu kuvasta juuri lainkaan. Tuosta peitosta voisi sanoa sellaisen hauskan jutun, että kun tänään kaivoin sen esiin paketistaan ja kääräisin sen ympärilleni niin mieheni totesi äidilleen, jonka kanssa puhui puhelimessa, että täällä on yksi lapsi onnellinen kun sai sellaisen peiton jonka sisään mahtuu kokonaan piiloon. Tuo kertoo ehkä jotain tyytyväisyydestäni.

Tänään tuli myös ensimmäinen Toveri Maaliskuun paketti Tanjalta ja siinä oli  maukasta suklaata ja todella viehättävä kortti. Oma muistamiseni lähtee vasta huomisaamuna postin kuljetettavaksi ihan pelkästään laiskuuteni takia.