Tänään pääsin siirtymään ensimmäisiin musta-valkokortteihini ja olen hiukan hämilläni, koska en ole aiemmin sellaisia tehnyt enkä edes missään nähnyt, mutta eiköhän niistäkin jotain tule (ainakin eka näyttää ihan kivalta). En vain oikein tiedä kenelle/ missä tilanteessa noita tuollaisia kortteja voisi käyttää, sillä ainakin oma sukuni on hyvin konservatiivista tuollaisissa asioissa, luulenpa että eivät ymmärtäisi sellaista edes surunvalittelukorttina. No aika näyttää mihin niiden kanssa päädytään.

Mulla on siis sellainen tilanne, että joulukortit näyttäisi olevan valmiina ja niiden osalta edessä ainoastaan kirjoittaminen, joka sekin on aikamoinen homma. Olen kyllä laiskuuttani ja ihan omia käsiäni säästääkseni siirtynyt siihen, että kuoret joko printtaan tai käytän peräti osoitetarroja.

Käsistä puheen ollen, täytyisi varmaan pitää pidempi täysin käsillätekemätön kausi, sillä öiset kivut on aivan hillittömät ja viime yönäkin tuskailin lepolastan kanssa tuplakipulääkkeillä ja silti oli hankalaa. Tuntunee, että pikkusaksilla leikkaaminen on nyt se paha juttu eikä tuo näpertely noitte 3D-kuvienkaan kanssa helpota tilannetta, mutta kädet huutaa jotain näpertelyä tv:n ääressä ja jos en tee tuollaisia niin napsinpa sitten jotain karkkia tms suuhuni toimettomilla käsilläni ja kumpi on parempi vaihtoehto, ei kumpikaan!

Huomenna pitäisi yrittää skannata viimeiset joulukortit ja laitella sitten taas näkyviin.