Tänään on ollut päivä jolloin en kauheasti saanut mitään valmiiksi, mutta leikkelin kuitenkin muutaman 3D-kuvan ja tein yhden kortin valmiiksi.

508791.jpg

Tämä kortti lähtee huomenna pitkälle matkalle; Helsinkiin saakka!

 

Sitten laittelen esille muutaman maalaamani posliininlautasen ikäjärjestyksessä (harmi etten älynnyt tuohon ensimmäiseksi ottaa kuvaa mun ihan ensimmäisestä lautasesta).

 

508788.jpg

Tätä lautasta aion käyttää eräänlaisena mallina astiastoani varten; poimin tuolta yhden kukan jota maalaan sitten puoleen tusinaan kutakin astiaa ja sitäkin vain hiukan reilun puolikkaan.

 

508787.jpg

Tähän lautaseen on malli Posliininmaalauslehdessä, mutta toki sitä on hiukan tullut muutettuakin. Täytyy kyllä sanoa, ettei kuva kerro kaikkea.

 

508790.jpg

Tämä on noin vuoden vanha työ, jonka tekeminen oli mielestäni hyvinkin palkitsevaa. Ainoa ongelma on etten ole löytänyt tälle vielä sijoituspaikkaa seiniltämme vaan se majailee kirjahyllyssä kirjojen päällä pitkällään.

Työt ovat niin eri tyyppiset, ettei niistä oikein pysty vertaamaan onko tekniikkani kehittynyt lainkaan, mutta jos tuolla olisi mukana ne puolenkymmentä muutakin seinälautasta, jotka olen maalannut niin ehkä siellä jonkinmoinen kehittyminenkin näkyisi tai sitten olen vain kuvitellut kaiken. Tosin viimeisin käsileikkaus kyllä vei taas tekniikkaakin parin vuoden verraan taaksepäin, mutta josko sen saisi hiukan nopeammin kiinni.