Otan ensimmäistä kertaa mukaan P*skarteluhaasteeseen ja aiheena siinäkin minulle ennalta tuntematon VINTAGE, joten korttini on nyt sitten jotain sinne päin myös kuvan laadun suhteen (eikä toinenkaan kuva juuri sen parempi ole, mutta toistaa värit kuitenkin tarkemmin).

Paperit on aikanaan Donnosta hankittuja Plaidin paper collection "Domestic Bliss" skräppäyspapereita ja kivet Kaisercraftin Rhinestones sävyä Antique Rose.

 

 

Tässä viimein kuva Kerroskiisselin arvontavoitosta

Paketissa oli siis todella paljon tavaraa: serviettejä, tiskirätti, kiilleliimakyniä, punaisia 2-os. korttipohjia, joissa kaunis kulmaleikkaus, puuvillainen pyyhe, liimatuubi (Panduron Panokitt Quick), valkoinen geelikynä, 10 kuitukynää ohuella ja paksulla päällä, "kananmunanpäällyksiä", heijastin, Pandan vadelmatäytteisiä suklaasydämiä, Fazerin suklaalevy tummaa suklaata, käsintehtyjä kohotarroja, Ribbon koristenauhaa ja valkoisia korttipohjia. Kaikille tuotteille en todellakaan tiedä edes oikeaa nimeä, mutta käyttötarkoituksen kuitenkin ainakin jotenkuten. Nuo munanpäällykset on ennalta tuntemattomia eikä minulla myöskään koskaan ole ollut valkoista pigmenttigeelikynää ja kuitukyniäkin olen vain suunnitellut ostavani, joten ihan uutukaiksia tuttavuuksiakin siis joukosta löytyi. Ja kuten eilen kerroin, että liimatuubin jouduin ottamaan jo käyttöön niin tänään sitten maistelin tummaa suklaatakin ja maistatin miehellänikin (mies ihmetteli, että kahvinporojako siellä on joukossa, mutta minä vain nautin kaakaopavun hippusista, nam).

 

Tällaisen keskeneräisen maljakon ostin eräältä entiseltä posliininmaalauskaveriltani 5€:lla kun hän oli valmin heittämään sen roskiin ja minulla oli jo suunnitelma valmiina mitä sille voisi tehdä ja olen jo aloittanutkin parin vasemmalla olevan lehden peitelakkaamista, että saan sitten laittaa siihen samanmoisen mustan pohjan kuin hedelmälautasessani jota myös jatkan ensi viikolla. Tässä on noista muutamista kukista otettu kokonaan pinta pois ja niihin tulee sitten mitä suurimmalla todennäköisyydellä kultaa, sitten lopuksi.